Hoe werken wij?

Wil je alleen een release plannen, ook de promotie doen, een socials media campagne opzetten, begeleiding met de produktie of demo, een videoclip opnemen, artwork laten maken, je boekingen laten verzorgen… Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor!

Doordat wij flexibel zijn en weten waar je als (beginnende) artiest mee te maken krijgt, kun je zelf bepalen hoe je met ons wilt samenwerken.

Distributiekanaal

Je kunt ons bijvoorbeeld inzetten als distributiekanaal. Wij zorgen dat jou muziek te vinden is op alle grote en belangrijke download portals en streaming diensten, zodat jou fans je muziek goed kunnen vinden en aanschaffen.

Fotografen & visagisten

Tevens hebben we deals met professionele fotografen & visagisten, want je wilt natuurlijk ook dat je het perfecte plaatje bij jou plaatje hebt.
Of dit low budget moet, of dat je met de bekendere fotografen van Nederland de studio in wilt, we regelen het graag voor je. 

Graphics

Ben je wel goed in muziek maken maar niet zo handig met graphics? Wij kunnen ook heel betaalbaar een leuk artwork maken voor jou single of album. (zeg maar het oude “cd hoesje”). Over cd hoesjes gesproken, mocht je echt fysieke CD’s willen persen (of zelfs vinyl), ook dit kunnen wij natuurlijk regelen.

Masteren

We kunnen de track natuurlijk ook in één van de beste studio’s van Nederland laten masteren voor je. Je zult versteld staan wat zo’n relatief kleine ingreep soms kan uithalen met een liedje! Zelfs als je alleen maar een demo hebt maar niet de weg naar de juiste (matching) studio, wij waarschijnlijk wel. “Ontzorgen” heet dat. Jij doet waar jij goed in bent, en wij de rest…

A&R

Twijfel je of je liedje wel helemaal klaar is? Misschien wil je wel een onafhankelijk oor hebben die even naar jou productie luistert. Het gebeurt vaak dat je het zelf “even niet meer hoort” doordat je te lang met een nummer bent bezig geweest. Door onze vele ervaring kunnen we je ook helpen als A&R manager, ook al is het maar om te bevestigen dat je inderdaad een nummer 1 hit hebt gemaakt.

Pluggen

Wij kunnen het pluggen voor je regelen. Wil je dat jou nieuwe release gemaild wordt naar alle nationale radiostation? Of heb je liever dat we een aantal weken echte fysieke pluging doen en dat onze plugger met jou single langs gaat in Hilversum bij de “grote jongens”?
Of zullen we jou nieuwe hit ook maar gelijk beschikbaar stellen aan ruim honderd DJ’s die wekelijks in cafés en clubs (van Nederland tot Oostenrijk en Spanje) werkzaam zijn?

“Let’s keep it simple”

Geef ons aan wat je wensen zijn en wij maken een leuk en betaalbaar pakket!
“Let’s keep it simple” is een bestaande slogan die goed bij ons past.